Η Ομάδα μας | Greek Fashion Room

Greek fashion designers' clothes

Greek Fashion Room

Η Ομάδα μας

Divider text here
Team Member

Οδυσσέας Παΐσιος

Founder & General Manager

Το όνομα μου είναι Οδυσσέας και είμαι ένας από τους ιδρυτές και ιδιοκτήτες του Greek Fashion Room. Κατάγομαι από την Ναύπακτο και έχω σπουδάσει στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου της Πάτρας. Παρόλο που ασκώ ενεργά το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού από το 2008 αυτό δεν με εμπόδισε να ασχοληθώ και με κάτι άλλο που μου προκαλούσε το ενδιαφέρον, από σχολική ακόμα ηλικία, τον χώρο της μόδας. Έτσι, την άνοιξη του 2014 μαζί με τον συνέταιρο και παιδικό μου φίλο Τριαντάφυλλο αποφασίσαμε να ανοίξουμε το κατάστημα Greek Fashion Room στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

Team Member

Ρέα Κρεμμύδα

Sales Director

Το όνομα μου είναι Ρέα και κατάγομαι από την όμορφη Ναύπακτο. Έχω σπουδάσει Ελληνική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και έχω ασχοληθεί με τη διδασκαλία σε Δημόσιο Λύκειο, αλλά από το 2012 εργάζομαι στην εταιρεία του Οδυσσέα και του Τριαντάφυλλου. Όταν τα παιδιά μοιράστηκαν μαζί μου την ιδέα τους για το Greek Fashion Room, ενθουσιάστηκα. Δεν συμβαίνει συχνά ένα αγαπημένο χόμπι να μετατρέπεται σε δουλειά και για εμένα πλέον αυτό είναι πραγματικότητα.

Team Member

Τριαντάφυλλος Κορομπέλης

Founder & Sales Operation Manager

Ονομάζομαι Τριαντάφυλλος και είμαι γεννημένος στις αρχές των 80s. Κατάγομαι από την Ναύπακτο και σπούδασα Γεωλογία στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Μετά τα φοιτητικά μου χρόνια δραστηριοποιήθηκα στον χώρο των επιχειρήσεων μαζί με τον συνέταιρο και παιδικό μου φίλο Οδυσσέα. Όταν το 2014 συζητούσαμε πιθανούς τομείς επέκτασης της εταιρείας μας, το από κοινού ενδιαφέρον για το χώρο της μόδας και η αγάπη μας για τα ρούχα, μας οδήγησαν στη δημιουργία του Greek Fashion Room. 

Team Member

Λουκιανός Δαμοράκης

Marketing & Graphics Director

Ονομάζομαι Λουκιανός